Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
364,02 Ft
Euró
394,27 Ft
Font
466,24 Ft
Bitcoin
56,647 $

Szó szerint bárhová elutaznának a magyarok, csak indulhassanak végre

Óriási fellendülést tapasztaltak a repülőjegy foglalásoknál, a legtöbben pedig Olaszországba, Spanyolországba és Görögországba indulnak idén.

...svg content...Fotó: Twenty20
Belföld
Author image

Koós Alexandra

Szerkesztő

Idén nyáron 5 milliárd keresés érkezett a Kiwi-com-ra a „bárhová” irányuló utazásra, amely majdnem kétszer annyi, mint amennyit a tavalyi év azonos időszakában számláltak, ez pedig azt jelenti, hogy nem is konkrét desztinációt kerestek, egyszerűen csak üdülni szeretnének.

Ez a szemléletmód különösen igaz a magyarok esetében, amely a nyári hónapokra még inkább felerősödött, a Kiwi.com szerint pedig 2021-hez képest megháromszorozódott, 22 millióra emelkedett azoknak a kereséseknek a száma, ahol a célállomás üresen maradt a mezők között. Soron kívül Börtönben marad az óbudai alpolgármester

2022-ben a globális toplisták élén olyan úti célok szerepelnek, mint Olaszország, Spanyolország, Thaiföld, Malajzia és Kolumbia, ez pedig javarészt a magyarokra is igaz, hiszen főként Olaszország lett a sláger, amelyet Spanyolország, Görögország, az Egyesült Királyság és Franciaország követett.

Városok tekintetében Barcelona, London, Párizs és Milánó vitte a prímet, az pedig külön érdekesség, hogy akik a „bárhovát” írták célállomásnak, legtöbben végül az utóbbi három célállomás mellett döntöttek – írta a Napi.hu.

Eliška Řezníček Dočkalová, a Kiwi.com ügyfélélményért felelős igazgatója úgy véli, az utazók jóval kreatívabbak és rugalmasabbak a covid után, ezáltal sokan a lehető legtöbbet akarják kihozni a költségvetésükből, mégpedig a legkedvezőbb áron, mások viszont inkább többet utaznának, hogy bepótolják a kiesett időt.

Egymás megműtésére is képesek a hangyák, antibiotikummal gyógyítanak

Persze nem úgy kell elképzelni, mint az embereknél, viszont egyetlen másik fajnál sem találkoztak még hasonlóval.

Egy eltűnt 16 éves lányt keresnek, életjele sem ad magáról

Eltűnése óta életjelet sem ad magáról az a 16 éves lány, akinek július 6-án veszett nyoma 12 óra körül Dióskálról. Ismeretlen helyre távozott, és jelenleg nem tudni, hol van, mit csinál, kik veszik körbe.