Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,94 Ft
Euró
391,71 Ft
Font
457,87 Ft
Bitcoin
62,596 $

Curtis egy nagyon-nagyon komoly luxusórával a kezén üzent

A híres rapper és legalább annyira sikeres dalszövegíró stílusosan üzent, kezén egy újabb luxusórával, ami a férfiak legnagyobb ékszere.

Fotó: Curtis (Széki Attila) énekel a Majka & Curtis zenekar koncertjén az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozóján (EFOTT) Sukorón 2021. augusztus 14-én. MTI/Vasvári Tamás
Style

Takács Petra

Szerkesztő

A nők esetében más a helyzet, számtalan ékszert hordhatnak, legyen az gyűrű, karkötő, nyakék, és még folytathatnánk a sort. A férfiak esetében sokszor mondják, hogy a legnagyobb ékszerük az órájuk, ami akár árulkodó is lehet a karakterről, magáról a stílusról.

Valaki például imádja a retro darabokat, míg mások a hatalmas óralapokra esküsznek. Volt idő, amikor a gyémántokkal kirakott órák voltak a slágerek, nyilván a világsztárok körében, rajtuk lehetett főként ilyen óraszerkezeteket látni. Soron kívül A hét első felében napsütés, a második felében esős és szeles lesz az idő

Az óradivat is folyamatosan változik, vannak visszatérő típusok is, illetve mindig jönnek modernizált darabok. Mondhatni végtelen a kínálat, és aki igazán szereti az órákat, az nagyon el tud merülni ebben a világban.

Lékai-Kiss Ramóna bikinis fenékformája miatt egy pillanatra mindenki megállt

Curtis köztudottan kedveli az órákat, nem is egy van neki, legutóbb a Patek Philippe egyik óratípusával kezén jelentkezett be. Hatalmas múltra tekint vissza a márka, amit több mint 180 évvel ezelőtt alapítottak.

Lapozó: 1 2

Az elnöki székébe is kerülhet Bidennek a TikTok betiltása

Nem várt hatása lehet az elnök által is támogatott törvénynek.