Lékai-Kiss Ramóna bikinis fenékformája miatt egy pillanatra mindenki megállt

Fotó: Instagram/Lékai-Kiss Ramóna
not image

Takács Petra

2022. június 23. - 14:42

Vannak olyan fotók, amik láttán mindenki az elismerését fejezi ki, és ez pontosan egy ilyen felvétel, ezúttal Lékai-Kiss Ramónáról.

Az egyik legszínesebb karakterről beszélünk, akit személy szerint mi is nagyon kedvelünk. Nyilván nem mindenki van ezzel így, de tegyük hozzá, sokakból csak az irigység dől, amikor kritizálnak egyes hírességeket.

Igen, Rami egy nagyon sikeres nő, boldog családanya, és semmi jel nem utal arra, hogy lekerüljön a trónról. Ez miért fáj egyeseknek? A kérdés inkább költői, mert nagyon sok olyan ember van a Földön, aki erre maximum csak hebegve-habogva tudna válaszolni.

Az abszolút kedvencünk, amikor Ramóna formáját próbálják kritizálni, noha azzal finoman sincs gond. Mindig is csinos volt, és jelenleg is az, édesanyaként pláne elismerést érdemel, miközben sokat dolgozik.

Rögtönzött divatbemutatót tartott Vajna Timi, topkategóriás lábai vannak (videó)

Rengeteg olyan nő van, aki csak fele ennyire jól szeretne kinézni, maradjunk ennyiben. Sok nőtől kap bókot, ami ugyancsak komoly elismerés, és ennél nem is kell több, amikor egy nő elismer egy másik nőt.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.