Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,36 Ft
Euró
391,13 Ft
Font
458,33 Ft
Bitcoin
63,722 $

Neymar eligazolásának egyetlen akadálya: Neymar

Pedig a PSG egyáltalán nem bánná, ha túl tudna rajta adni, csak az nem mindegy, hogy mennyiért.

MTI/EPA/FRANCK ROBICHON
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

222 millió euró. Ennyiért kaparintották meg a Barcelonától az akkor még csak 25 éves brazilt, akit akkor még sokan sirattak, mostanra viszont bebizonyosodott, hogy a lehető legjobbkor passzolták tovább a katalánok.

Ki tudja, talán neki is jobb lett volna, ha marad, de utólag ezen keseregni már kár. A párizsi váltás viszont egyáltalán nem volt jó hatással a karrierjére, mint ahogy a tavalyi – kissé érthetetlen – hosszabbítás sem. Igazából mindkét fél zsákutcába került – írta meg a Marca. Soron kívül 15 éve mutatták be a Samsung első androidos telefonját

Neymarnak ugyanis valószínűleg egy csapat sem fog akkora fizetést ajánlani, mint amennyit most kap, 30 évesen ráadásul már nem is sok lehetősége van évi 49 millió eurót keresni sem Európában, sem más kontinensen, legyen bármekkora zseni is.

A PSG-nek pedig értelemszerűen óriási blama lenne, ha 2025 előtt „aprópénzért” eladná őt, a padoztatás szintén, a pályán meg a sérülések és az alulmotiváltság miatt nem igazán képes kiemelkedőt alkotni.

Hogy van-e lehetőség Neymar megújulására? Erre Luis Campos és Christophe Galtier, vagyis az új szakmai stáb adhat választ akár már néhány hónapon belül. Neymar ugyanis nem felejtett el focizni, de valamivel fel kell rázni.

Mondjuk Nasser Al-Khelaïfi mondataival épp nehéz lesz, a klubelnök ugyanis kijelentette, hogy „fiatalokat akarunk, tehetséges, elkötelezett és győztes mentalitású embereket, olyanokat, akik meg akarnak halni ezért a címerért.”

Hatgólos meccset nyert meg a Barcelona a Valencia ellen, Lewandowski volt a hős

Xavi csapata, a Barcelona végül fordított a Valencia ellen, és 4-2-re nyert, de a bajnoki cím így is távoli.