Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,79 Ft
Euró
391,17 Ft
Font
458,24 Ft
Bitcoin
63,023 $

Tátott szájjal nézzük Horváth Gréta formáját, elképesztően szexi lett

Eddig is nagyon vonzó volt a sztár, de most sokkal magasabbra tette a lécet, és olyan dögösen néz ki, hogy az már büntet.

Fotó: Instagram/Horváth Gréta
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Horváth Gréta is átesett a „gyász” időszakán a szakítását követően, megsiratta a kapcsolatát, majd elengedte azt. Szerencsére nem kellett éveknek eltelnie ahhoz, hogy egy új férfit fogadjon be az életébe, aki váratlanul érkezhetett.

A gyönyörű Gréta pár hónap után ismerkedni kezdett, és úgy tűnik, a jelenlegi párja a lehető legjobb választás volt Meggyes Dávid döntését követően, aki pedig Stana Alexandra párja lett, és szintén nagyon boldogok. Soron kívül Napos, csapadékmentes kedd vár ránk

„Jó reggelt! Elképesztő mekkora meló horgászni. Én még csak tanulom, kérdezek folyamatosan a páromtól.” – kezdte boldogan Gréta, akinek mostanában teljesen másképpen csillognak a szemei, mint régen.

Hawaii: Vajna Timi a szigeten is megmutatta a tökéletes testét, Prada-ban

„Tegnap volt kapás, nem is akármilyen. Harcsa, amur, ponty! Izgalmas már az is amikor csónakkal visszük be a csalit. Este meg a csillagos ég alatt várjuk a székünkben a kapásjelző visítását, ami megtöri a tücsök zenét mellettünk.”

Lapozó: 1 2