Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
364,02 Ft
Euró
394,27 Ft
Font
466,24 Ft
Bitcoin
56,647 $

Oroszország: szinte az összes orosz repülőgép belföldi nyilvántartásban van

A tisztviselő kiemelte, hogy több mint ezer légi járművet tartalmaz az orosz flotta, amelyek többségére viszontbiztosítást kötöttek.

...svg content...Fotó: Twenty20
Európa
Author image

Koós Alexandra

Szerkesztő

Vitalij Szaveljev közlekedési miniszter legutóbbi interjújában arra utalt, miszerint az orosz repülőgépflotta jelenleg 1272 légi járművet számlál, amelyek nagy részét átvezették a nemzeti nyilvántartásba, az országon belül pedig viszontbiztosították őket.

Elmondása szerint egyre több repülőgép „jelenik meg”, mióta a cégek úgy döntöttek, hogy feltöltik a flottájukat, túlnyomó többségük pedig a viszontbiztosítás mellett határozott. Majd köszönetet mondott az orosz központi banknak és a viszontbiztosítónak, amiért segítséget ajánlottak fel ennek kapcsán. Soron kívül Börtönben marad az óbudai alpolgármester

Kiemelte, hogy a repülőgépflotta jelenleg 1272 légi járművet számlál, köztük 1148 utasszállító repülőgéppel, az orosz légitársaságoknál maradt külföldi repülőgépeket pedig „nem sajátították ki” – derül ki a TASS beszámolójából.

A közlekedési miniszter arról is szót ejtett, miszerint a légitársaságaik továbbra is rubelben halmozzák a lízingdíjakat a Központi Banknál, ha pedig bármely tulajdonos pénzhez szeretne jutni, akkor egyszerűen átváltja és átveszi őket.

A jelenlegi helyzetre utalva azt mondta, a szankciók megakadályozzák, hogy devizában fizessenek, s bár a vállalatok ezt megtehetik, az a tény mégsem változik, hogy a cégek nem állnak készen arra, hogy átváltsák a pénzt, amit a számlákon jóváírnak.

Egymás megműtésére is képesek a hangyák, antibiotikummal gyógyítanak

Persze nem úgy kell elképzelni, mint az embereknél, viszont egyetlen másik fajnál sem találkoztak még hasonlóval.

Egy eltűnt 16 éves lányt keresnek, életjele sem ad magáról

Eltűnése óta életjelet sem ad magáról az a 16 éves lány, akinek július 6-án veszett nyoma 12 óra körül Dióskálról. Ismeretlen helyre távozott, és jelenleg nem tudni, hol van, mit csinál, kik veszik körbe.