Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,007 $

Tóth Andi újra mosolyog, egyre jobban van: „Már nem is vagyok depressziós”

Jó látni az őszinte mosolyt Tóth Andi arcán, aki látható módon sokkal jobb állapotban van, szüksége volt egy kis kikapcsolódásra.

...svg content...Fotó: Instagram/Tóth Andi
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Mindenkinek vannak nehezebb időszakai, ez egyszerűen kikerülhetetlen. Azok sem ússzák meg ezeket a rosszabb heteket, hónapokat, akik alapestben sikeresek, egészségesek, sok pénzük van, és így tovább.

Sőt, sokszor a híres embereken nagyobb a nyomás, sokkal többször kerülnek depressziós állapotba. Tóth Andinak szintén át kellett esnie pár ilyen időszakon, már csak amiatt is, mert a gyerekkora finoman szólva sem volt leányálom. Soron kívül Riasztó mértékben növekszik az idős, beteg, munkaképtelen hajléktalanok száma Magyarországon

Sok olyan dolog érte, amik egyenesen borzalmasak voltak, és még nagyon sok mindent nem tudhatunk. Keveset mesélt erről, ám ez is elegendő volt ahhoz, hogy tudjuk, Andi gyerekkora valóban kemény volt.

Lehetne ennél izmosabb Cristiano Ronaldo?

Tiniként sem volt egyszerű dolga, mert sokan támadták, hiába nyerte meg az X-Faktort. Felnőttként is hasonló a helyzet, csak most már erősebb, de ez nem jelenti azt, hogy ne lennének nehezebb napjai.

Lapozó: 1 2

Menet közben borult lángokba egy busz Indiában, nyolcan életüket vesztették

Újabb tragikus buszbaleset történt Indiában, melynek következtében legkevesebb nyolcan életüket vesztették.