Dollár
421,91 Ft
Euró
408,07 Ft
Font
457,99 Ft
Bitcoin
19,195 $

Kiderült, hol nyaral Tóth Andi, elképesztő teste van

Fotó: Instagram/Tóth Andi
not image

Takács Petra

2022. június 19. - 17:46

A sok edzés kifizetődött, mert ez a nyári forma még a tavalyinál is erősebb, valahogy Tóth Andi mindig képes növelni a tétet.

Tóth Andiban soha nem kell csalódni, mindig képes arra, hogy magasabbra tegye a lécet, legyen szó bármiről. Ezt már számtalanszor bizonyította, nemcsak a zenei világban, hanem egyéb más területeken is.

Soron kívül Fürjes Balázs: a futball hazatér, Magyarország újra csúcsra érhet (videó) 

Jó példa volt erre a Dancing with the Stars, aminek a második évadát húzta be, de olyan szinten, hogy arra szavak nem voltak. Profiként táncolt az amatőr versenyzők között, noha papíron ő is az volt, abszolúte kezdő.

Pár hét alatt mégis olyan szintű tudásra tett szert Andrei Mangra oldalán, hogy akár profi versenyeken is elindulhattak volna. Ez is segített neki abban, hogy a formáját tovább csiszolja, és valami egészen különlegessel álljon elő.

Sarka Kata közös fotója Ronaldinhóval Miami egyik bulijából

Andival azóta nagyon sok minden történt, mintha csak évekkel ezelőtt nyerte volna meg a táncversenyt. Nem csoda, hogy elfáradt, és Magyarországtól távol nyaralt, majd újra elfáradt, de ez természetes, amikor ennyit megy az ember.

Lapozó: 1 2