Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
354,46 Ft
Euró
385,15 Ft
Font
450,33 Ft
Bitcoin
67,172 $

Kőnig Anna új bikinis fotói önmagukért beszélnek

Az Exatlon Hungary sztárja azon a véleményen van, hogy valójában nincs olyan, hogy „nyári alak”, szimplán az a fontos, hogy az ember jól érezze magát a bőrében.

Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Egy nő számára sokkal fontosabb, hogy jól nézzen ki, elégedett legyen azzal, amit a tükörrel szemben lát. Ez nagyban köszönhető annak a társadalmi nyomásnak, ami szép lassan kialakult az évszázadok alatt.

Illetve a nőkben sokkal inkább jelen van az a fajta érzés, hogy szeretnének csinosak lenni, legyen szó bármilyen eseményről. Az azonban nem fari velük szemben, hogy sokan elvárják tőlük a tökéletes formát, bármikor és bármilyen helyzetben. Soron kívül Elfogatóparancs kiadását kérte az izraeli miniszterelnök és a Hamász vezetői ellen a Nemzetközi Büntetőbíróság főügyésze

Kedveljük Kőnig Anna stílusát, és egyre inkább megtalálja azt az irányt, amiben jól érzi magát. Az idő múlásával neki is változott a véleménye, és ma már sokkal inkább elfogadja magát, büszkén mutatja meg vonalait.

Futás közben fotózták le Novák Katalint, rögtön 10 kilométerrel kezdte a napot (fotók)

„Nincs olyan, hogy nyári alak, ‘bikini body’, meg hasonlók. Minden test tökéletes, a titok abban van, hogy elfogadod-e és jól érzed-e magad a szexi kis testedben.” – írta posztja első felében az Exatlon Hungary sztárja.

Lapozó: 1 2