Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,98 Ft
Euró
398,34 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
66,634 $

Lehetne ennél izmosabb Cristiano Ronaldo?

A válasz sokkal inkább költői, egészen parádés, hogy milyen formát képes összehozni, le a kalappal előtte.

...svg content...Fotó: Cristiano Ronaldo, a Manchester United játékosa (j) belövi csapata harmadik gólját az angol labdarúgó-bajnokság huszadik fordulójában játszott Manchester United-Burnley mérkőzésen Manchesterben 2021. december 30-án. A Manchester United 3-1-re győzött. MTI/EPA/Peter Powell
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Általában a portugál zsenit kedvelik, és azok, akik nem, sokkal inkább Lionel Messinek, a nagy riválisának szurkolnak. Nem mindenki kedveli a stílusát, vagy csak szimplán ellene szurkol a csapatai miatt.

Azok, akik ilyen sikeresek és már a pályafutásuk alatt legendává váltak, pontosan tisztában vannak ezekkel a problémákkal. Igaz, nem mindig tekinthetünk erre problémára, mert ha túl sokat foglalkozunk vele, az csak negatívan hat. Soron kívül Fideszes önkormányzati képviselő az egyik áldozat, akit halálos áramütést ért meggyszedés közben

Ronaldo sem engedheti meg magának, hogy foglalkozzon az őt ért támadásokkal, és nem is teszi, egy-két kivétellel. Olyan szinten dolgozik meg a sikereiért, mint talán senki más, hatalmas formában van, és ez testileg is értendő.

Így jegyezték el Kocsis Lilit, gyönyörű gyűrűt kapott

Rendkívül egészségesen étkezik, és minden nap edz odahaza, nemcsak a csapatainál. Ez számára teljesen természetes, és emiatt van például olyan formában, mintha csak a 20-as évei közepén járna, egyszerűen képtelen elfáradni.

Lapozó: 1 2