Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
359,61 Ft
Euró
387,42 Ft
Font
450,28 Ft
Bitcoin
61,396 $

Ennyire imádja a kisfiát Curtis (videó)

Minden benne van a videóban, ami megmutatja, hogy mennyire szereti a kisfiát Curtis, és milyen különleges közöttük a kapcsolat.

Fotó: Instagram/Curtis
Style

Takács Petra

Szerkesztő

A legtöbb férfi életében eljön az az idő, amikor ideálissá válik a gyerekvállalás. Az ő esetükben másképpen működnek a dolgok, mint a nőknél, hiszen 50 évesen is neki lehet vágni egy gyerekvállalásnak, addig a nők esetében ez már igencsak kései időpont.

Manapság azonban egyre nagyobb trenddé vált, hogy bőven 30 felett is szülnek a nők, mert addig például a karrierjükre koncentrálnak, vagy csak nem érzik magukat készen a nagy feladatra, aminél valóban nincs nagyobb. Soron kívül Elbocsáthatják a taxist, aki összebalhézott egy szabálytalanul közlekedő biciklissel

Curtis fiatalon vált édesapává, és sajnos nem maradt együtt kisfia édesanyjával. Sokan kritizálták őt a történtekért, de mindenkinek megvan a maga élete, és mindenki a saját döntéséért felelős, ezekbe nehéz beleszólni.

Nyári Diát először bosszantották a füttyögető pasik, most már csak nevet rajtuk

Mivel rendezték a kapcsolatukat, és annak ellenére, hogy már egy ideje nem élnek együtt, semmi hiányt nem szenved a gyermekük. Számára természetessé vált, hogy a szülei külön háztartásban élnek, mivel így nő fel.

Lapozó: 1 2

Az antidepresszánsok újabb negatív hatására derült fény, hőségben okozhatnak gondot

Egyes készítmények kimondottan kellemetlen tüneteket okozhatnak a melegebb hónapokban.

Nagyon jó minőségű eperre és remek szezonra számíthatunk idén

A szakember szerint jó termés várható idén szamócából itthon, ezen a héten pedig a szedd magad akciók is megkezdődnek az országban.