Clouds
21 Budapest
Dollár
358,30 Ft
Euró
389,00 Ft
Font
443,51 Ft
Bitcoin
23,187 $

Nyári Diát először bosszantották a füttyögető pasik, most már csak nevet rajtuk

Fotó: Instagram/Nyári Dia
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Nyári Dia egy igazán szexi szettben ment futni, és azt is elárulta, hogy eleinte kissé bosszantotta, amikor füttyögetni kezdtek utána a pasik a sportmelltartó láttán.

Nyári Diának is többször kellett azzal szembesülnie, hogy egyes férfiak finoman szólva sem jól neveltek. Az egyik legnagyobb illetlenség, amikor valaki egy nő után fütyül, és még csak nem is tud róla, hogy ezzel milyen kellemetlenséget okoz.

Soron kívül Tavaly október óta duzzad az Ötöslottó főnyereménye: 2,35 milliárd forint vár!

És ez csak egy a sok közül, amikkel a nőknek meg kell küzdeniük az életük során, méghozzá napi szinten. Diát egy idei zavarták ezek a férfiak, most azonban már inkább csak nevet rajtuk, és teljesen igaza van.

„Soha nem az időjárással van a baj, max nem jól vagy felöltözve. Kicsit elvesztem az UnderArmour nyári szettjei között, amik nem csak jól néznek ki, de tökéletesen vezetik a hőt, és gyorsan száradnak.” – írta a posztjában Dia.

Igazi luxusból jelentkezett Vajna Timi, csodálatos helyen éli az életét

„Azt, azért persze nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy ne most akarjon senki PB-t futni, muszáj 10 kili alatt is hidratálni, keress olyan útvonalat, ahol tudod, hogy lesz ivókút, ha nem akarsz kulacsot vinni, és próbálj meg kora reggel, vagy az esti órákban edzeni, mikor még enyhébb az időjárás.”

Lapozó: 1 2