Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,13 Ft
Euró
390,73 Ft
Font
456,86 Ft
Bitcoin
61,797 $

Curtis fullosan: komoly Mercedes, hatalmas villa, hét őrülten szexi bikinis lány

Várhatóan nagyon nagyot fog szólni Curtis legújabb klipje, amit izgatottan várnak a rajongók, és nem véletlenül.

Fotó: Instagram/Curtis
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Curtis kapcsán már hozzászokhattunk a minőséghez, illetve a magas nézettséghez. Amihez hozzáér, általában arannyá változik, nemigazán tud hibázni, hatalmas tehetsége van ehhez, és imádják a rajongók.

Mivel rapper valóban nagy utat járt be, abszolúte hiteles tud lenni, amit már nem mindenki mondhat el magáról. Curtis sok esetben megélte azokat az érzéseket, amikről rappel, és az énekhangja sem utolsó. Soron kívül Az Egyesült Államok után az EU-ban is betilthatják a TikTok-ot

A különleges karakterével pedig bármikor sok embert képes leültetni a televízió elé, jó példa volt erre a Sztárban Sztár leszek!, amiben abszolúte a legnépszerűbb volt. Hatalmas tábor vette körül, emiatt is lett volna érdekes látni, mire képes a döntőben.

Ezt gondolja Molnár Anikó Árpa Attiláról, őszinte véleményt osztott meg

Ezt már nem tudjuk meg, de azt igen, hogy milyen lett az új klipje, ami kapcsán annyit már biztosan tudhatunk, hogy eddig egy ilyen klipje sem került annyiba, mint a mostani. Sőt, egy kulisszák mögötti fotót is láthattunk, ahogyan ráhatja a fejét egy formás női fenékre.

Lapozó: 1 2

Lezuhant egy katonai helikopter Kolumbiában, 9 katona életét vesztette

A hadsereg helikoptere eddig ismeretlen okokból lezuhant, a fedélzeten tartózkodó 9 katona pedig életét vesztette.