Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
354,76 Ft
Euró
385,34 Ft
Font
450,93 Ft
Bitcoin
70,146 $

Drágulhatnak a műszaki termékek, ha továbbra is rosszul teljesít a forint

Bár a vevők kegyeiért továbbra is küzdeni kell, előbb-utóbb elkerülhetetlenné válik az áremelés szükségessége.

...svg content...Fotó: Pixabay
Belföld

Koós Alexandra

Szerkesztő

Lassan mindenhol érezhetővé válik a gyenge forint hatása, hiszen folyamatosan drágulnak a termékek és a szolgáltatások, azonban a műszaki cikkek áraiban még nem történt jelentős változás, bár az tény, hogy a vásárlókedv némileg csökkent ezen a piacon.

Az EMAG-Extreme digital ügyvezető igazgatója, Várkonyi Balázs szerint amennyiben csökkenni fog a kereslet, valamint a vásárlási igény, abban az esetben az árak nem feltétlenül tudják követni az emelkedést. Soron kívül Érdemes figyelni, több banknál is jelentősen megemelkedtek az éves díjak

Ennek oka, hogy bármennyire is negatívan alakul a forint árfolyam az euróhoz képest, a vevők kegyeiért továbbra is meg kell küzdeni. Majd hozzátette, hogy nyáron egyébként is más dolgokra koncentrálnak az emberek, hiszen véget ér az iskola, jönnek a nyaralások, ez pedig egy átlagosnak mondható visszaesést eredményez.

Az ATV Híradó riportjából kiderül, miszerint Várkonyi Balázs kiemelte, ha tartósan 400 körüli marad az euró árfolyam, az előbb-utóbb a műszaki termékek áraiban is megmutatkozik majd, hiszen elkerülhetetlenné válik az áremelés szükségessége.

Földméretű bolygót fedeztek fel, amely akár százmilliárd évig is létezhet

De van egy apró bökkenő, ugyanis a csillaga nem volt túl kegyes hozzá.

Fontos újítás lendíthet nagyot a magyar egészségügy helyzetén

A kormány júliustól teljeskörűen bevezeti az új betegút-menedzselő rendszert, amely lehetővé teszi a páciensek számára, hogy maguk jelölhessék ki az orvosi vizsgálatok időpontját.