Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,01 Ft
Euró
390,22 Ft
Font
456,44 Ft
Bitcoin
58,250 $

Marco Rossi üzent az angolok elleni győzelem után

Ekkora arányú győzelemre valószínűleg még a magyarok kapitánya sem számított!

Wolverhampton, 2022. június 14. Marco Rossi szövetségi kapitány a labdarúgó Nemzetek Ligája 4. fordulójában játszott Anglia - Magyarország mérkõzés után a wolverhamptoni Molineux Stadionban 2022. június 14-én. A magyar válogatott 4-0-ra gyõzött. MTI/Koszticsák Szilárd
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, a magyar válogatott tegnap este négy góllal győzte le Wolverhamptonban Angliát. Marco Rossi a diadalt követő napon instagramon is megosztotta gondolatait a követőivel.

Tegnap reggel, az Anglia elleni meccs előtt arra gondoltam: “Nem ígérhetek újabb győzelmet mára. A megszerzett 4 pont már így is elképesztő teljesítmény, figyelembe véve a csoportunkat. De végig fogunk küzdeni még egy meccset, szívvel-lélekkel és bátran, ahogy szoktuk.”

Most pedig van 7 pontunk, és ez egy óriási eredmény. Élvezzük ki ezt a pillanatot. Megérdemeltük! Hajrá magyarok!” – írta a szövetségi kapitány. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Marco Rossi csapata négy fordulót követően az első helyen áll a Nemzetek Ligája A divíziójának halálcsoportjában, ahol Magyarország Németország, Anglia, valamint Olaszország legjobbjaival küzd meg.

A magyar válogatott eddig remekül teljesít, Angliát oda-vissza megverték a mieink, a németek ellen itthon 1-1-es döntetlent értek el, egyetlen vereségüket Olaszország ellen szenvedték el idegenben.

Amennyiben őszre is sikerül átmenteniük ezt a remek formát, úgy könnyedén előfordulhat, hogy a korábban szinte lehetetlennek tartott bennmaradást is sikerül elérni az A divízióban, de most nyugodtan lehetünk optimisták, akár még a csoportgyőzelem is meglehet, amit az NL négyes döntője követ.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.