Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,94 Ft
Euró
387,50 Ft
Font
451,72 Ft
Bitcoin
65,567 $

Metzker Viki kifeküdt partra, még a hullámok is sokkot kaptak a nyári formájától

Ha valaki megkérdez bennünket, hogy milyen egy ideális nyári forma, akkor Metzker Viki szinte biztosan szóba kerülne.

...svg content...Fotó: Instagram/Metzker Viktória
Style

Takács Petra

Szerkesztő

A nyári forma kapcsán az a legfontosabb, hogy ne másoknak igyekezzünk megfelelni, hanem sokkal inkább magunknak. Csak akkor kövessük a trendeket, ha azokban otthonosan érezzük magunkat, máskülönben nem leszünk önmagunk.

Emiatt is fontos, hogy a nyári formánkat ennek megfelelően válasszuk meg, és ha jól érezzük magunkat a bőrünkben, akkor ne sanyargassuk magunkat azzal, hogy még izmosabbak, vagy még vékonyabbak akarunk lenni. Soron kívül Orbán Viktor fontos bejelentéseket tehet péntek reggel, Robert Fico is téma lesz

Nagyon sokan vannak, akik másokat igyekeznek utánozni, pedig az egyediség mindig fontosabb és előremutatóbb. Azzal nincs gond, ha valaki által motivációt gyűjtünk, de közben figyeljünk arra, hogy megtartsuk a karakterünket.

Tóth Gabi reakciója az angol-magyar után

Viki az egyik legkarakteresebb sztár idehaza, senkire sem hasonlít, és ebben rejlik az egyik legnagyobb erőssége. Ő valóban egy olyan személyiség, aki nem másol másokat, csak élvezi az életét, és közben odafigyel magára.

Lapozó: 1 2

Miért nincs F-vitamin? Itt a válasz

Többekben is felmerülhetett már, ezek a szerves vegyületek miért pont az ábécé betűiről kapták a nevüket, illetve az is, miért maradt ki látszólag néhány betű a sorból.

Orbán Viktor fontos bejelentéseket tehet péntek reggel, Robert Fico is téma lesz

Orbán Viktor magyar miniszterelnök péntek reggel élő interjút ad a Kossuth Rádió vendégeként, minden bizonnyal a Robert Fico ellen elkövetett merénylet lesz az egyik fő téma.