Dollár
428,40 Ft
Euró
423,53 Ft
Font
483,35 Ft
Bitcoin
20,158 $

Tóth Gabi reakciója az angol-magyar után

Fotó: Sallai Roland (j), valamint az angol Aaron Ramsdale kapus (b) és Kyle Walker (b2) Sallai második gólja után a labdarúgó Nemzetek Ligája 4. fordulójában játszott Anglia - Magyarország mérkőzésen a wolverhamptoni Molineux Stadionban 2022. június 14-én. A magyar válogatott 4-0-ra győzött. MTI/Koszticsák Szilárd
not image

Hujber Dávid

2022. június 15. - 06:27

Tóth Gabi szintén figyelemmel követhette az eseményeket, és ugyancsak rendkívül büszke, nem is hagyta szó nélkül a dolgot.

Az, ami kedd este történt, minden túlzás nélkül történelmi és egészen különleges. A magyar válogatott akkora pofont osztott ki az angolok ellen a Nemzetek Ligája negyedik mérkőzésén, hogy az az egész világsajtót bejárta.

Soron kívül Orbán Prágából üzent: az elhibázott brüsszeli szankciós politikát újra kell gondolni

Kezdődött minden azzal, hogy az első meccsen is nyertek a magyarok, majd az angolok kikezdték a fiatal szurkolókat, amiért annak egy része fütyülni kezdte a játékosokat térdelés közben. Legutóbb pedig az angolok fütyülték a magyarokat a himnusz ideje alatt.

Erre Szijjártó Péter is reagált, de talán még ő sem sejthette, hogy mekkora győzelmet fogunk aratni. A hírességek egymást váltották a posztokban. Orbán Viktor miniszterelnök is posztolt, frappáns módon tette ezt meg.

Rengetegen követhették figyelemmel a meccset, főleg azok után, hogy megszereztük a vezetést, majd dupláztunk. A harmadik gólnál mindenki mámorba eshetett, míg a negyediket már el sem akartuk hinni.

Lapozó: 1 2