Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
356,74 Ft
Euró
397,12 Ft
Font
477,01 Ft
Bitcoin
63,633 $

Rossz hír a kempingezőknek, idén már a sátrazás is luxus lesz

Egyre többen választják a kempingezést, mert jóval olcsóbb a többi szálláslehetőséghez képest, azonban már a sátrazást is elérte a drágulás.

...svg content...Fotó: Pixabay
Belföld
Author image

Koós Alexandra

Szerkesztő

A gyenge forint miatt egy külföldi nyaralás szinte megfizethetetlennek tűnik, így sokan a belföldi pihenést választják, azzal próbálva csökkenteni a szállásköltségeket, hogy kempingben szállnak meg, idén azonban már a sátrazás sem lesz olcsó.

A Kerekestelepi Kemping tulajdonosa, Csige Gyöngyi szerint nincs olcsóbb alternatíva a kempingnél, ahol ugyanúgy lehet használni az áramot és a mosdókat, mint egy apartmanban, azonban a drágulás ezt a szektort is elérte. Soron kívül Magyar Péter célja, hogy fél éven belül megelőzzék a Fideszt

Az ATV Híradónak nyilatkozó hölgy is megerősítette ezt, ugyanis elmondása alapján a sátrazás már annyiba kerül, mint ha apartmanban szállnánk meg, ahová háziállatot és kerékpárt is lehet térítésmentesen vinni, ezzel szemben a kemping esetében plusz költséget jelent.

A Balatoni Szövetség elnöke, Lombár Gábor elmondta, hogy manapság nem a kempingezés korát éljük, majd hozzátette, ettől függetlenül Nyugat-Európából érkeznek lakókocsis nyaralók, ők pedig azokat a helyeket keresik, ahol rátudnak csatlakozni a közművekre.

Irányi Tamás, a Zöldpont Kemping Balatonszemes tulajdonosa úgy véli, a balatoni szálláshelyek közül szinte mindegyik esetében drágulás tapasztalható, legyen szó akár szállodáról, apartmanról vagy kempingről, ám ők igyekeztek kompromisszumra törekedni az áremelések tekintetében.

Magyar Péter Vogel Evelin felvételeiről: lehetnek rajta kellemetlen részek

Ugyanakkor hozzátette, ezeken a felvételeken nem lesznek hallhatóak bűncselekmények, ahogyan árulás sem.