Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,174 $

A Konyhafőnök: Rácz Jenő közbelépett, nem tűrte ezt a hangnemet

Rácz Jenő, A Konyhafőnök nagy sztárja megelégelte a nem megfelelő stílust, ráadásul már döntőben szerepelnek a versenyzők.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Konyhafőnök új évada rövidesen véget ér, hamarosan megtudjuk, hogy ki nyerte meg a 10 millió forintos fődíjat. A legnagyobb meglepetést eddig egyértelműen Anna okozza, aki még mindig versenyben van.

Legutóbb egy hajszálra volt attól, hogy kiessen, de végül a korábban az egyik legnagyobb favoritként számon tartott Ádámnak kellett elköszönnie. A tehetséges chef nem tudott élni a második eséllyel, de hálás és boldog, mert sokat tanulhatott ezekben a hetekben. Soron kívül Magyar Péter a nézők kérdéseire is válaszolni fog ebben a műsorban

Mindez azt is jelenti, hogy Luca és Patrik szintén versenyben vannak, akiknek volt egy kisebb összeszólalkozása. Lucától ez pláne nem megszokott, mert nagyon nyugodt versenyző, kerüli a vitákat, csak a munkájára koncentrál.

Tóth Gabi reakciója az angol-magyar után

Most azonban volt egy kis vita közte és Patrik között, aki odaszólt a fiatal lánynak. Természetesen Luca ezt nem hagyta szó nélkül, bunkónak nevezte a társát, miután azt mondta neki, hasaljon el.

Lapozó: 1 2