Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,91 Ft
Euró
398,19 Ft
Font
471,70 Ft
Bitcoin
66,839 $

Ez is eljött: Kim Dzsongun teljes támogatását ajánlotta fel Oroszországnak

Az észak-koreai vezető népe segítségnyújtásáról és bátorításáról biztosította az országot.

...svg content...Fotó: A KCNA észak-koreai állami hírügynökség által közreadott képen Kim Dzsongun elsőszámú észak-koreai vezető, a Koreai Munkapárt főtitkára integet a nagyapja, a kommunista Észak-Koreát megalapító Kim Ir Szen születésének 110. évfordulóján tartott felvonuláson Phenjanban 2022. április 15-én. MTI/EPA//KCNA
Európa

Koós Alexandra

Szerkesztő

A Yonhap hírügynökség a KCNA-ra hivatkozva jelentette, miszerint Kim Dzsongun teljes támogatását ajánlotta fel Oroszországnak, amelyet levélben fejezett ki az ország június 12-i nemzeti ünnepe alkalmából.

Gratulációjában arról írt, hogy az orosz nép hatalmas sikereket ért el, amelyet annak „az igazságos ügynek szentelt, hogy biztosítsa az ország méltóságát és biztonságát, miközben ezerféle kihívással és nehézséggel kellett szembenéznie”. Soron kívül Magyar Péter üzent: Bárhogy is döntötök, én elfogadom

A Vlagyimir Putyinnak címzett üzenetét azzal zárta, hogy a koreai nép teljes támogatását és bátorítását nyújtja az országnak, miközben tiszteletét fejezte ki az Orosz Föderáció nemzeti ünnepe, Oroszország napja alkalmából – számolt be a TASS.

Az észak-koreai vezető a győzelem napján is gratulált az orosz vezetőnek, akkori levelében „szilárd szolidaritásáról” biztosította Moszkvát, valamint „szent ügyét, amelyet az ellenséges erők politikai és katonai fenyegetéseinek, zsarolásának felszámolására indított”.

Mindemellett meggyőződése volt, hogy a két ország közötti „stratégiai és hagyományos baráti kapcsolatok” folyamatosan fejlődnek majd a továbbiakban is, mint ahogyan a múltban már sikeresen elérték.

Közölték a Manchester United edzőjével, tárgyaltak Tuchellel

Ezt maga Ten Hag erősítette meg azt követően, hogy végül rá esett a választás, mégsem rúgták ki, hiába a katasztrofális szezon.

Karcsú győzelemmel kezdett Anglia az Európa-bajnokságon a szerbek ellen

Ugyan nem volt kérdés, melyik a jobb csapat Anglia és Szerbia közül, végül elmaradt a gála az angolok részéről.