Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
360,44 Ft
Euró
389,01 Ft
Font
453,96 Ft
Bitcoin
63,604 $

Egy sor videó Tóth Andi éjszakájáról, megint nagyot ment

Tóth Andi nem unatkozhatott, nagy bulikat csinált, és a végén ő is elfáradt, de imádja a munkáját, a közönség pedig megőrül érte.

Fotó: Instagram/Tóth Andi
Style

A T-800-as

Szerkesztő

Tóth Andi karrierje csúcsát élheti, talán soha nem volt ennyire népszerű, mint manapság. Minden eddiginél többen követik a közösségi médiában, a dalai nagyot mennek, és közben rengetegen vannak oda érte.

Sorra kapja a meghívásokat a különböző eseményekre, ahol nem kevés ember fogadja. Ideje sincs arra, hogy unatkozzon vagy elfáradjon, mert koncertről koncertre jár, és közben megállás nélkül énekel. Soron kívül Három év börtönt is kaphatnak a kegyetlen állatkínzók

Nemrég számolhattunk be arról, hogy elkészült a legújabb tetoválása, ami egyúttal rendkívül látványos is lett. Olyannyira, hogy ez eddig a legmenőbb alkotás a testén, szép munkát végzett vele a tetováló.

Andi is elégedett, miközben már nem a neon színű Ford Mustanggal járja az országot, hanem stílusosan kabrióra váltott. A Mustang maradt, csak lekerült a tető, ami még inkább megadhatja számára a nyári életérzést.

Lapozó: 1 2

Hernádi Zsolt szerint ne is reménykedjünk alacsony üzemanyagárban

A Mol elnök-vezérigazgatója a benzinárak mellett a zöldátmenetről is elmondta véleményét.