Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,01 Ft
Euró
390,22 Ft
Font
456,44 Ft
Bitcoin
58,250 $

Metzker Viki új bikiniben, egy pillanatra megállt miatta az élet Ibizán

Van egy tippünk arra, hogy Metzker Viki láttán sokan bambultak maguk elé, a férje nagyon büszke lehet arra, hogy egy ilyen csinos, dögös és szexi felesége van.

Fotó: Instagram/Metzker Viktória
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Örömmel látjuk, hogy Metzker Viki, Magyarország egyik legnagyobb lemezlovasa ilyen boldog. Boldogabb, mint valaha volt, és ez sokat elmond arról, hogy mennyire jól működik a kapcsolata a szerelmével.

Náluk egy pillanatig sem kételkedtünk abban, hogy jó döntést hoztak, szemben másokkal, és végül be is igazolódott, amit gondoltunk. Neveket inkább most nem említenénk, ennek nincs itt a helye, de Vikinek annál inkább. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Nemcsak az egyik legjobb DJ idehaza, hanem az egyik legdögösebb sztár is, akin kegyetlen jól állnak a bikinik. Nemcsak a fürdőruhák feszülnek rajta extrán, hanem gyakorlatilag minden más is, amire már számtalan példát láthattunk.

Kozso közel 60 évesen is fiatal, hatalmas bulit csinált egy kabrióban (videó)

A nagy nászút Ibizán volt, ahol az élet abszolúte a szórakozásról szól, óriási partik szoktak lenni a szigeten, nemzetközi szinten is. Sokkal lazábbak az emberek, mint máshol, és ez valahogy ad valami pluszt az ottani életérzésnek.

Lapozó: 1 2

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.