Kozso közel 60 évesen is fiatal, hatalmas bulit csinált egy kabrióban (videó)

Fotó: Instagram/ÁMOKFUTÓK - KOZSO - Hivatalos
not image

Hujber Dávid

2022. június 11. - 19:09

Kocsor Zsolt, azaz Kozsó rendkívül jól tartja magát, és tele van élettel, még mindig nagy bulikat képes csinálni, abszolúte visszahozva a 90-es éveket.

Azok, akik a 80-as és a 90-es években nőttek fel, tudhatjátok, hogy ez a világ most mennyire más, mint akkoriban volt. Nagyon sok minden nem létezik, ami akkor természetes volt, és az emberek is rengeteget változtak.

Eger egyik leghíresebb szülöttje, aki februárban töltötte be az 57. életévét, még élesen emlékezhet arra, milyen világot éltünk évtizedekkel ezelőtt, többek között a zenei világban, ami ugyancsak kicserélődött.

Kozso egyszerre fejlődött a korral és tartotta meg a régi értékek, emiatt sem neveznénk őt egy szimpla retro előadónak. Sokkal több annál, miközben magában hordozza a generációkat, és különleges módon adja mindezt át a színpadon.

Horváth Gréta rendkívül trükkös, megmutatta az új szerelmét

Sokan nem értik őt, sokan viccet csinálnak a spirituális lelkéből, de ennél Kozso sokkal összetettebb. Ráadásul tele van életenergiával, közel 60 évesen sem látjuk benne azt, hogy igazán öregedne, legalább két évtizeddel fiatalabb.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.