Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,07 Ft
Euró
389,24 Ft
Font
454,93 Ft
Bitcoin
57,599 $

A Konyhafőnök: Anna megint zokogásban tört ki, és olyat csinált, ami nagyon nem fair (videó)

Enzsöl Balázs teljesen érthető módon jelezte a versenyzőnek, más munkáját nem szabad felhasználni, annál nagyobb bűn nincs a konyhában.

Fotó: RTL Magyarország
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Anna több mint megosztó személyiség A Konyhafőnök idei évadában, rengeteg kritikát kap a közösségi médián keresztül. Egyesek ki nem állhatják a stílusát, és ennek hangot is adnak, ami legutóbb sem volt másképp.

Anna korábban Anikóval vitázott sokat, néha egyenesen kínos volt a közöttük lévő feszültség, majd miután Anikó kiesett, ez elmúlt. Sőt, Anna már ott van a döntőben, ami szintén meglepetés, eleinte nem sokan számítottak arra, hogy képes lehet erre. Soron kívül Kétmilliós kárt okozott egy 16 éves fiatal a Határ úti metróállomásnál

Végül bizonyított, bár legutóbb volt pár pillanat, amikor pengeélen táncolt. Nemcsak az interjúszobában, hanem már a konyhapult mögött is zokogásba kezdett, mintha nem bírta volna a nyomást.

Sztárparádé: megházasodott Britney Spears, Madonna és Paris Hilton is ott volt (fotók, videó)

Ha nem kap lelki és szakmai segítséget Rácz Jenőtől, akkor valószínűleg már nem lenne versenyben. Enzsöl Balázs, a Mestercukrász sztárja rá is szólt Annára, hogy amit csinál, az finoman szólva sem fair, mivel a társa alapanyagával dolgozott.

Lapozó: 1 2

Szoboszlai Dominik bemutatta a Liverpool új hazai mezét, nagyon trendi lett (videó)

Szoboszlai Dominik is magára húzhatta a Liverpool legújabb hazai mezét, ami az elmúlt évek egyik leglátványosabb tervezése.