Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,853 $

Álomszerű fotók Rácz Jenőékről, Rubint Réka sem hagyta szó nélkül a felvételeket

Rubint Réka, a család barátja is hozzászólt a fotókhoz, őt is lenyűgözték ezek a felvételek, amik Rácz Jenőről, a feleségéről és a kislányáról jelentek meg.

Fotó: Instagram/Rácz Jenő
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Rácz Jenőnek nagyon régi álma vált valóra azzal, hogy édesapa lett, tudatosan készült erre a szerepre. Egy ideje szeretett volna már családot, de az élet úgy hozta, hogy sokáig nem találkozhatott az igazival.

Jenő mindenképpen egy olyan nőtől szeretett volna gyermeket, akit őszintén tud szeretni, feltétel nélkül, és visszafelé is ugyanezt kapja meg. Arra talán még ő sem számított, hogy élete szerelmével épp A Konyhafőnökben fog találkozni. Soron kívül Megható fotóval kívánt boldog anyák napját Orbán Viktor

Miután Dóri kiesett a versenyből, randizni kezdtek, a randikat pedig komoly kapcsolat követte, majd jöhetett az eljegyzés, az esküvő és a gyerekvállalás. Időközben megszületett a kislányuk, a kis Kamilla, akinek később szinte biztosan lesz testvére.

Metzker Viki legújabb bikinis videója egyenesen „szívrobbantó”

Dóri és Jenő úgy döntött, hogy más hírességekkel ellentétben megmutatják a gyereküket, és nem takargatják az arcát. Csodálatos fotók készültek róluk, rengeteg követőt, rajongót nyűgöztek le ezekkel a felvételekkel.

Lapozó: 1 2

A Manchester United edzője lehet Tuchel utódja a Bayern Münchennél

Még akár az is megtörténhet, hogy a Manchester Unitednál küszködő edző veszi át a bajor klub irányítását.

Vasárnap délután ismét pályára léphet Szoboszlai a Liverpoolban

Miután az elmúlt időszakban Szoboszlai Dominik nem egyszer a kispadról állt be, nem lehet tudni, hogy Klopp a nagy rangadó idején milyen formában számít rá.