18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
354,28 Ft
Euró
385,17 Ft
Font
450,58 Ft
Bitcoin
71,128 $

49-re emelkedett a bangladesi raktártűz halálos áldozatainak száma (videó)

A konténerraktárban keletkezett tűz következtében robbanás történt, melyben legalább 49 ember életét vesztette.

...svg content...Fotó: EPA/STR
Ázsia

Borbély Fanni

Szerkesztő

Ahogy arról korábban is beszámoltunk, a bangladesi Chittagong város közelében egy konténerraktárban tűz ütött ki, majd a vegyi anyagokat tartalmazó konténerek felrobbantak, a hatalmas robbanás következtében pedig legalább 49 ember életét vesztette, több mint 300 pedig megsérült.

A tűz szombaton késő este keletkezett, a tűzoltók pedig azonnal a helyszínre siettek, hogy megfékezzék a lángokat, ám miközben folytak az oltási munkálatok, a tűzoltók pedig átfésülték a konténereket, a tűz elérte a vegyi anyagokat tartalmazó konténereket, melyek berobbantak. Soron kívül Újabb megrázó információk láttak napvilágot a halálos verőcei hajóbalesetről

A robbanás olyan erejű volt, hogy az egész raktárat megrázta, de még a közeli városban is érezni lehetett, mely mintegy 40 kilométerre fekszik a helyszíntől. Magas rangú kormányzati tisztviselők azóta megosztották, szerintük a hidrogén-peroxidot tartalmazó konténerek robbantak fel, eközben Banglades miniszterelnöke részvétét fejezte ki az elhunytak családjainak.

Toni Kroos bejelentette a visszavonulását, utolsó meccseire készül

Toni Kroos úgy döntött, nem marad a Real Madrid játékosa, de máshol sem lép már pályára azt követően, hogy véget ér a közelgő Európa-bajnokság.