Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
357,55 Ft
Euró
387,61 Ft
Font
452,35 Ft
Bitcoin
66,550 $

Ilyen egy születésnap Cristiano Ronaldo családjánál (videó, fotók)

Szerencsére már sokkal jobb a hangulat Cristiano Ronaldo családjában, szép lassan feldolgozhatják a tragikus eseményeket.

...svg content...Fotó: EPA/LAURENT GILLIERON
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Hetekkel ezelőtt érkezett a hír, hogy megszülettek Ronaldo és kedvese, Georgina Rodriguez közös ikrei, de csak az egyikőjük maradt életben. Szörnyű pillanatok lehettek ezek, és azonnal sok millióan fejezték ki részvétüket.

Ronaldo a történtek miatt a soron következő meccsén nem lépett pályára, miközben az ellenfél is szép gesztust tett a család felé. Azóta jobb a helyzet, a család újra tud mosolyogni, és igyekeznek maguk mögött hagyni a fájdalmas időszakot. Soron kívül Belső vizsgálat indult a rendőrségnél a Magyar Péterről kiszivárgott jelentés miatt

Ez soha nem könnyű, de mindig segít, ha vannak gyerekek a családban, akik nagy figyelmet igényelnek. Ronaldo a legutóbbi válogatott mérkőzésén is bizonyította, hogy még mindig a világ egyik legjobb futballistája.

A hónap legerősebb szelfije: Curtis és Tilla a Budapest Parkból

Család természetesen minden ilyen mérkőzést feszülten figyel, hol a helyszínen, hol odahaza. A legtöbb alkalommal otthon követik figyelemmel az eseményeket, és ez most sem volt másképp a válogatott meccs ideje alatt.

Lapozó: 1 2

Azonnali hatállyal kirúghatja a Barcelona Xavit egy nyilatkozata miatt

Egyre furcsább dolgok történnek Barcsában, miután hónapokon át vártak Xavi döntésére, most pedig mégis kirúghatják.