Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,57 Ft
Euró
389,06 Ft
Font
452,28 Ft
Bitcoin
63,071 $

Fegyveresek a tömegbe lőttek: 3 ember életét vesztette, 11 pedig megsérült Philadelphiában (képek)

Megdöbbentő események zajlanak az Egyesült Államokban, az elmúlt hetekben ugyanis rekordszámú fegyveres incidens történt az országban.

Twenty20
Észak-Amerika

Borbély Fanni

Szerkesztő

A helyi rendőrség közlése szerint ismeretlen fegyveresek szombaton késő este a philadelphiai South Streeten a tömegbe lőttek, melynek következtében 14 ember megsérült, közülük pedig hárman olyan súlyos sérüléseket szenvedtek, hogy életüket vesztették.

A lövöldözés helyszínétől nem messze pár rendőr is tartózkodott, akik a lövések hallatára azonnal a helyszínre siettek, ahol látták, hogy több fegyveres is lövöldözik a tömeg irányába, mire a rendőrök is leadtak pár lövést a támadókra. Soron kívül 400 fős küldöttséggel érkezik a kínai elnök, aki miatt a légteret is lezárhatják

Az egyik rendőr arról számolt be, hogy rálőtt egy lövöldözőre, ám nem tudni, hogy végül eltalálta-e, mert a támadó eldobta fegyverét és elmenekült a helyszínről. A helyi média beszámolója szerint legalább 14 ember megsérült a lövöldözésben, közülük pedig hárman, egy nő és két férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedtek, hogy a kórházban életüket vesztették.

A rendőrség közölte, jelenleg is nagy erőkkel keresik a fegyvereseket, a helyszínen pedig több egység is tartózkodik. Miközben a fegyveresek a tömegbe lövöldöztek, egy másik fegyveres incidens is történt a közelben, este 11 óra környékén: a rendőrök összesen 13 töltényhüvelyt fedeztek fel a környéken, azonban egyelőre nem tudni, hogy volt-e összefüggés a két fegyveres incidens között.

Dráma Párizsban, a PSG kiesésével döntős a Dortmund a Bajnokok Ligájában

Eldőlt, melyik csapat jutott be elsőként a Bajnokok Ligája döntőjébe a PSG és a Dortmund közül.

Az USA után olasz egyetemekre is átgyűrűztek a palesztin-párti tüntetések

Azt követően, hogy az Egyesült Államokban már hetek óta jelentős palesztin-párti megmozdulások zajlanak a különböző egyetemeken, a jelenség az olaszországi felsőoktatási intézményekre is átterjedt.