Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,802 $

Tóth Gabi egy befogadó, őszinte közönséggel találkozott, ami hihetetlen biztonságot adott neki

Tóth Gabi nem győz hálásnak lenni ezért a különleges élményért, amit ezen a hétvégén élt át, melyről fontos szavakat fogalmazott meg.

...svg content...Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Gabi szombat este Szentendrén lépett fel a Duna parton, ahol nagyon különleges élményekben volt része. Megható és egyúttal bensőséges emlékezés része volt, amit sokáig őriz majd a lelkében az ott lévőkkel.

„Az Összetartozás lángja. Több száz jó ember gyűlt össze tegnap este Szentendrén, a Duna parton, hogy közösen lobbantsuk lángra az Összetartozás tüzét.” – írta a bejegyzésében Gabi a Facebook oldalán. Soron kívül Ákosnak feltették a kérdést: Orbán Viktor vagy Magyar Péter? (videó)

„Megható és bensőséges emlékezés részesei lehettünk, amit a lelkünkben sokáig őrzünk majd. Csóka Peti zenésztársammal együtt léptünk föl, a koncert után, a közönséggel énekeltük a magyar és a székely himnuszt. Felemelő érzés volt, minden szív egyszerre dobbant.”

Novák Katalin és Deutsch Tamás reakciója a hatalmas magyar győzelemre az angolok ellen

„Akadnak olyan pillanatok az ember életében, amelyekről nem is sejti, hogy mennyire fontosak és meghatározóak, számomra a tegnapi ilyen volt. Az egész lényemet átjárta az érzés: hazataláltam.” – folytatta Gabi.

Lapozó: 1 2

Szentkirályi Alexandra: Karácsony meg sem próbálta felszámolni a korrupciót

Szentkirályi Alexandra azt mondja, Karácsony Gergely első ciklusa alatt meg sem próbálta felszámolni a korrupciót Budapesten.

Szentkirályi bejelentette, a Fidesz nem támogatja Vitézy főpolgármester-helyettes jelölését

Szentkirályi Alexandra tisztázta, semmilyen körülmények között nem támogatják Vitézy Dávid főpolgármester-jelöltését, de nem is javasolnak mást a pozícióra.