Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
362,55 Ft
Euró
389,45 Ft
Font
455,17 Ft
Bitcoin
59,027 $

Látványos esküvői fotók Metzker Vikiről, csodálatos ruhát választott

Szenzációsan nézett ki Metzker Viki, Magyarország egyik leghíresebb lemezlovasa, aki már feleségként élheti tovább az életét.

Fotó: Instagram/Metzker Viktória
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Metzker Viki nagyon boldogan élheti az életét, szinte mindent elért, amit csak szeretett volna. Időközben rátalált az a szerelem, amire mindig is vágyott, és egy olyan férfi lehet mellette, aki a tökéletes társ számára.

Egy ideje mindenki tudta, hogy jegyben járnak, és gőzerővel készülnek a nagy napra. Csütörtökön kötötték össze az életüket hivatalos formában, és ahogyan arra számítani lehetett, Viki egyszerűen tökéletesen nézett ki, királynői ruhát választott. Soron kívül Nem volt valós az érdi fiatal terrortámadással való fenyegetőzése, csak a nézettségért csinálta

„MEGÉRKEZTÜNK! Már mindenünk megvolt, amit szerettünk volna, csak ez hiányzott, hogy teljes legyen.” – írta a posztjában a boldog és csodálatos menyasszony, aki már feleségnek mondhatja magát.

Így reagált Majka Johnny Depp bírósági győzelmére

„Tegnap délután végre hivatalosan is kimondtuk egymásnak azt a kis rövid, de annál nagyobb jelentőségű szócskát: IGEN! Szeretnénk megköszönni a családunknak és az összes barátunknak, akik tegnap velünk voltak!!”

Lapozó: 1 2