Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,79 Ft
Euró
399,82 Ft
Font
479,95 Ft
Bitcoin
60,950 $

Újabb országban lépte át az egymilliót a koronavírus-fertőzöttek száma

Tragikus hírek érkeztek a világ második legnépesebb országából, amelyet szintén súlyosan érintett a pandémia.

Külföld
Author image

Kulcsár Péter

Szerkesztő

Tragikus hírek érkeztek a világ második legnépesebb országából, amelyet szintén súlyosan érintett a pandémia.

A koronavírus-járvány kitörése óta több mint egymillió koronavírus-beteget azonosítottak Indiában, így tovább fokozódhat az egészségügyi válság az országban. Soron kívül Fogdából hívta össze Óbuda alakuló ülését Kiss László

A Johns Hopkins Egyetem adatai alapján globális szinten az Egyesült Államok és Brazília után India a harmadik állam, ahol az esetek száma meghaladta az 1 milliót.

https://liner.hu/1-300-embert-fertozhetett-meg-egyetlen-szuperterjeszto-sri-lankan/

Az elmúlt 24 óra leforgása alatt mintegy 35 ezer emberről derült ki, hogy hordozza a COVID-19 kórokozóját. Az egészségügyi minisztérium szerint a pénteki statisztikákkal újabb negatív rekordokat döntöttek meg, ami az esetek napi növekményét illeti.

Egészen pontosan 1 003 832 COVID-19 pácienst regisztráltak, közülük 25 600-an haltak bele a komplikációkba, azonban jó hír, hogy 630 ezren már teljesen felépültek a betegségből.

Indiát az elmúlt hetekben nemcsak a pandémia, hanem óriási ciklonok, monszunok és heves esőzések is sújtották, melyek következtében több helyen elúsztak a kórházak, több százezer embernek pedig el kellett hagynia az otthonát.