Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,17 Ft
Euró
390,95 Ft
Font
458,11 Ft
Bitcoin
63,467 $

ByeAlex mintha csak a Stranger Things-ből lépett volna elő

Azt kell mondjuk, hogy ez a 80-as évekre hajazó szett kifejezetten jól áll a híres énekesnek, aki már nagyon várta ezt az időszakot.

Fotó: Instagram/ByeAlex
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Minden korszaknak megvan a maga sajátossága, többek között a divatot illetően is. Manapság ez már kevésbé hangsúlyos, mint például legutóbb a 80-as és a 90-es években, azóta a divat messze nem volt olyan drasztikusan látványos és legendás.

Ha erről a két felejthetetlen korszakról beszélünk, akkor garantáltan szóba kerül a divat, abszolúte megvan az összhang. Személyes kedvencünk a 80-as évek, még mai szemmel is több mint menők azok a szettek, amiken például a 90-es években, majd a 2000-es évek elején már csak mosolyogtak az emberek. Soron kívül 15 éve mutatták be a Samsung első androidos telefonját

Most pedig már ott tartunk, hogy egyre inkább visszatér a 80-as évek kultúrája, aminek csak örülni tudunk, mert számos olyan elem van, melyet soha nem szabadott volna elengednünk. Időről időre a modern divat is visszanyúl a múltba, és most pontosan ez történik.

A Konyhafőnök: Sárközi Ákos nagyon kiakadt, két sz*r tányért vittek elé (videó)

Ehhez a sztárok és a különböző sorozatok is sokat tesznek hozzák, mivel egyik pillanatról a másikra képesek berobbantani egy szettet, egy kiegészítőt, egy ruhadarabot, ami ebben az esetben például a 80-as években volt igazán új és menő.

Lapozó: 1 2