Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,87 Ft
Euró
390,94 Ft
Font
458,23 Ft
Bitcoin
63,799 $

Sikerült meggyőzni Shane Tusupot, ez lett a végeredmény (fotóval)

Szabó Zsófi volt vőlegénye nagy mosollyal tudatta a világgal, igazán jól érezte magát a koncerten, nem bánta meg, hogy kirángatták érte az ágyából.

Fotó: Instagram/Shane Tusup
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Shane Tusup és Szabó Zsófi nemrég még jegyben jártak, amin nem tartott sokáig. Már az eljegyzés is rendkívül gyorsan történt meg, csak pár hónapja ismerték egymást, de Shane úgy érezte, Zsófi az igazi.

Zsófi igent mondott, és ez már nem az első alkalom, hogy jegyben jár valakivel, hiszen korábban esküvője is volt. Az a kapcsolata szintén tönkrement, és jelen állás szerint Shane számára mégsem a szőke herceg fehér lovon. Soron kívül Ezek az újítások jöhetnek az iOS 18-cal

Hogy mi történt pontosan kettejük között, nem tudni, csak meg nem erősített információk jelentek meg a bulvársajtóban. Shane és Zsófi nyilatkozata várat magára, pedig jó lenne tudni az igazságot, vagy egyáltalán azt, lehet-e még esély a folytatásra.

Már az esküvőt tervezték, de válságba került Zámbó Krisztiánék kapcsolata

Mindenesetre a két sztár aktív maradt a közösségi médiában, folytatják az életüket, sportolnak, eseményekre járnak. Shane például a Scorpions koncertjére látogatott ki, amit az egyik legjobb helyről követhetett figyelemmel.

Lapozó: 1 2