Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
356,52 Ft
Euró
385,58 Ft
Font
452,60 Ft
Bitcoin
67,048 $

Ezekkel a parádés védésekkel nyerte meg a BL-t a Thibaut Courtois a Real Madridnak a Liverpool ellen (videó)

Thibaut Courtois élete talán legjobb formájában védett, ami meghozta a gyümölcsét, mivel ismét Bajnokok Ligáját nyert a Real Madrid.

...svg content...Fotó: EPA/YOAN VALAT
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Courtois a világ egyik leghíresebb kapusa, aki nagyon hamar lehetőséget kapott arra, hogy az élvonalban védhessen. 2009-ben mutatkozott be az élvonalban a Genk színiében, de nem sokáig volt a felnőttek tagja.

2011-től már Londonban, a Chelsea-nél védett, egészen 2018-ig, amikor úgy döntött, hogy a Real Madrid játékosa lesz. Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy 2011 és 2014 között az Atletico Madrid hálóját védte kölcsönben, melynek ideje alatt kellően meggyőzte az angolok vezetőségét. Soron kívül Semmi jele annak, hogy támadás következtében zuhant volna le az iráni elnök helikoptere

Más kérdés, hogy mivel a Real Madrid játékosa lett, az Atlecio szurkoló ezt soha nem fogják megbocsátani számára. A spanyol királyi gárdával gyakorlatilag mindent megnyert, amit csak lehetett, legutóbb a BL-serleget tartotta a kezeiben.

Sokat tett hozzá ehhez, valójában többet, mint bárki a pályán szombat este. Úgy védett, hogy képtelenség volt neki gólt lőni, élte legjobb formáját mutatta, ami elegendő volt arra, hogy győzelemre vezesse a csapatát.

Lapozó: 1 2

Szentkirályi Alexandra: Karácsony ostobának nézi a budapestieket

Szentkirályi Alexandra most arról beszélt, hogy Karácsony Gergely főpolgármester ostobának nézi a budapestieket.

Szeretetotthonból tűnt el egy 92 éves nyugdíjas

Jelenleg is keresik a rendőrök azt a 92 éves idős nyugdíjas nőt, aki egy szeretetotthonból tűnt el, és még csak életjelet sem ad magáról.