Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,07 Ft
Euró
389,24 Ft
Font
454,93 Ft
Bitcoin
57,599 $

Nem könnyű kijuttatni Ukrajnából a házi kedvenceket, de ez a videó bizonyítja, hogy bármi lehetséges

Megannyi fotót láthattunk már azokról az ukrán menekültekről, akik a lehetetlennel dacolva kedvenceiket is kimenekítették az országból – ez a videó azonban kicsit más.

Fotó: Twenty20
Európa

Borbély Fanni

Szerkesztő

A háború kezdetén több millió ember indult el Ukrajnából, hogy elmeneküljön a háború elől, akik pedig tudták, magukkal vitték kedvenceiket is, hiszen sokak számára a négylábúak is családtagok.

Szerencsére a menekülteket befogadó országok is gyorsan reagáltak, és ideiglenesen felfüggesztették az állatokra vonatkozó beutazási szabályokat, míg több szervezet és magányszemély is akciót indított, hogy befogadják a háború elől menekülők állatait. Soron kívül Kétmilliós kárt okozott egy 16 éves fiatal a Határ úti metróállomásnál

Egyesek pedig egyenesen Ukrajnába utaztak, hogy összeszedjék a hátramaradt állatokat és biztonságos helyre vigyék őket. Az alábbi videót pedig azoknak címezték, akik azt mondták, háborús helyzetben még egy macskát is szinte lehetetlen kimenekíteni az országból – az alábbi felvételen egy épp úton lévő autó látható, melynek hátsó üléséről egy fiatal tehén kacsint ki:

Szoboszlai Dominik bemutatta a Liverpool új hazai mezét, nagyon trendi lett (videó)

Szoboszlai Dominik is magára húzhatta a Liverpool legújabb hazai mezét, ami az elmúlt évek egyik leglátványosabb tervezése.