Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,98 Ft
Euró
398,34 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
67,025 $

Nagyon rossz híreket kaptak az ukránok

Lehetséges, hogy az ukrán erők egy részének vissza kell vonulnia Luhanszkban, máskülönben fogságba eshetnek.

...svg content...Fotó: Unsplash/Markus Spiske
Európa

Hujber Dávid

Szerkesztő

Oroszország több mint három hónapja ostromolja megállás nélkül Ukrajnát, és egy ideje délen, illetve keleten folytatják az akciójukat, ugyanakkor nem kizárt, hogy ismét meg fognak próbálkozni Kijev bevételével.

Jelenleg Luhanszkban sokkal rosszabb a helyzet, ahol lehetséges, hogy az ukrán erőknek vissza kell vonulnia, mert máskülönben fogságba eshetnek. Erről a régió kormányzója, Szerhij Gaidai beszélt, és rossz híreket is megosztott a nyilvánossággal. Soron kívül Magyar Péter üzent: Bárhogy is döntötök, én elfogadom

Elmondása szerint az orosz csapatok már bevonultak Szeverodonyeckbe, Donbasz legnagyobb városába, ami eddig ukrán ellenőrzés alatt állt. A város épületeinek mintegy 90%-a károkat szenvedett, de jobb hírekkel is szolgált a kormányzó.

Szerinte az oroszok nem fogják tudni elfoglalni a luhanszki régiót a következő napokban. Ahogyan a tisztviselő fogalmazott, elég erejük és erőforrásukhoz van ahhoz, hogy megvédjék magukat, de lehetséges, hogy a bekerítés elkerülése érdekében kénytelenek lesznek visszavonulni – írja a Sky News.

Évente több millió szívbeteg halálához járul hozzá a környezetszennyezés

Hatalmas egészségügyi fenyegetést jelent, más egyéb környezeti tényezőkkel együtt.

Megállt egy 16 éves fiúnak a szíve a dunaújvárosi élményfürdőben

A 16 éves fiú szíve épp akkor állt meg, amikor a hétvégét a dunaújvárosi élményfürdőben töltötte, de nem ez volt az egyetlen súlyos eset a helyszínen.