Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,02 Ft
Euró
385,53 Ft
Font
449,28 Ft
Bitcoin
64,595 $

Tóth Andi autót cserél, megmutatta, milyen verdával fog közlekedni nyáron (videó)

Sejtettük, hogy Tóth Andi autót fog cserélni a nagy nyári szezonra, ami valahol érthető is, különösen azok után, hogy nagykövete a cégnek.

...svg content...Fotó: Unsplash/Warner
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Tóth Andi sorra valósítja meg az álmait, amik nagyon sokat tudnak dobni az ember életminőségén, akár mentálisan is. Fontos, hogy legyenek előttünk álmok, célok, és törekedjünk arra, hogy megvalósítsuk azokat.

Kiemelten fontos, hogy az embereknek legyenek álmaik, és ha azokat igazán szeretnénk, akkor tegyenek értük. Egyszerűnek hangzik, és valójában az is, mert ha őszintén akarunk valamit, nincs lehetetlen. Soron kívül Információk jelentek meg Robert Fico merénylőjéről

Nem mindig lehet a dolgokat a pénzre és az időre fogni, hiszen akkor sok tehetős ember sem létezne. Megannyi olyan milliárdos élt és él a Földön, akik nagyon alulról kezdték, de hittek magukban és az álmaikban.

Vasvári Vivien elárulta, szeretne-e még gyereket a jövőben

Andi is ezen az úton halad előre, piszok sokat dolgozik, és nem semmit sem bíz a véletlenre. Emiatt is bántja, amikor rendre csak a tehetségét emelik ki, mert a kemény munka nélkül messze nem tartana itt.

Lapozó: 1 2

Már most tudni, körülbelül milyen büntetésre számíthat Robert Fico merénylője

Miközben Robert Fico élet-halál között lebeg a merénylet miatt, már tudni, milyen büntetésre számíthat a merénylője.