Dollár
426,80 Ft
Euró
421,99 Ft
Font
481,42 Ft
Bitcoin
20,132 $

Vasvári Vivien elárulta, szeretne-e még gyereket a jövőben

Fotó: Instagram/Vasvári Vivien
not image

Takács Petra

2022. május 27. - 13:13

A híres modell jelenleg két gyermeket nevel, akiket mindennél jobban szeret, és sok időt tölt el velük, rengeteg közös programban vesznek részt.-

Vasvári Vivien Magyarország egyik legnagyobb Instagram oldalát üzemelteti, ami a sajátja. Közel 615 ezren követik, és ezzel abszolúte ott van a topban, és még az sem kizárt, hogy később ez a szám felkúszhat 700 ezerre.

Soron kívül Felmérés: a gyerekvállalás egyre hátrébb tolódik a prioritási listán Finnországban

Vivien imád utazni, járja a világot, nagyon szereti az új helyszíneket, és az extrém sportoktól sem riad vissza. Egy ideje azonban nem láthattuk őt a televízióban, ami tudatos a részéről, de nem kizárt , hogy hamarosan ez változni fog.

Sokan bízunk abban, hogy ott lehet a Dancing with the Stars 3-ban, már az első szezon is ebben reménykedtünk, de ez egyelőre nem történt meg. Semmit sem szabad kizárni, és még mindig azt mondjuk, hogy tökéletesen feküdne neki ez a szerep.

Tóth Gabi szomorú bejelentése

„Mostanában olyan nekem, mintha kicsit eltűntél volna… Tudatos? Vagy sok a munka?” – tették fel a kérdést Viviennek. „A TV-ből tudatosan… itt pedig annyit töltök, amennyit az időm engedi. Sokat megyek, és sokat programozom a gyerekekkel.” – válaszolt Vivien.

Lapozó: 1 2