Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,611 $

A határon kaptak el egy német férfit, nem kevesebb mint 5 kiló heroinnal

A férfi Szerbiából próbálta becsempészni a tetemes mennyiségű kábítószert, ám a pénzügyőröknek gyanús lett az üresen is meglepően nehéz bőrönd.

Fotó: Twenty20
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

A Szegedi Járási Ügyészség letartóztatását indítványozta annak a német férfinak, aki 5 kilogramm heroint csempészett.

A megalapozott gyanú szerint a gyanúsított 2022. május 24-én délután jelentkezett belépésre az általa vezetett autóval Szerbia irányából Magyarország területére Röszkénél. A beléptetéskor elrendelt tételes ellenőrzés során a pénzügyőrök az autó utasterében megtaláltak és lefoglaltak több mint 5 kilogramm heroint. Soron kívül Gyújtogatás áldozatai lettek a Fidesz választási plakátjai

A gyanúsított a kábítószert az utazóbőröndjében rejtette el. A pénzügyőröknek az tűnt fel, hogy a bőrönd fala a szokottnál vastagabb és súlya üresen is túl nagy. A gyanúsított a kábítószert 13 csomagban, fóliába tekerve rejtette el. A férfi előállítása során azt is megállapították, hogy röviddel azt megelőzően marihuánát fogyasztott.

A kábítószer birtoklásának bűntette miatt indult eljárásban az ügyészség a szökés, elrejtőzés és az eljárás meghiúsításának veszélyére figyelemmel tett indítványt a gyanúsított letartóztatásának egy hónapra történő elrendelésére. Az ügyészi indítvány tárgyában a Szegedi Járásbíróság nyomozási bírója a mai napon tartandó ülésén fog dönteni.

Kikapott a Barcelona, amivel már most bajnok a Real Madrid

A Barcelona hiába vezetett két alkalommal is a Girona ellen, végül kikaptak, így a Real Madrid már most bajnoknak mondhatja magát.

Posztolással lehet pénzt keresni a Threads-en, eddig ennyit tudni róla

Fontos, hogy a jutalmat befolyásolja, hány bejegyzést posztol valaki, és az is, hogy azok milyen közönséget érnek el.

Hét góllal verte az Újpest a Diósgyőrt, már nem eshetnek ki az NB1-ből

Az Újpest látványos módon, történelmi győzelemmel biztosította be az NB1-es tagságát, amivel biztossá vált a Kisvárda kiesése.