Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,96 Ft
Euró
390,72 Ft
Font
456,85 Ft
Bitcoin
61,002 $

Sztárfizetést kaphat a másodosztályban Dzsudzsák Balázs

Mint ismeretes, 27 év élvonalbeli tagságot követően kiesett a Debreceni VSC a magyar NB I-ből, és a másodosztályban folytatják a küzdelmeket.

Sport

Nagy Noel

Szerkesztő

Mint ismeretes, 27 év élvonalbeli tagságot követően kiesett a Debreceni VSC a magyar NB I-ből, és a másodosztályban folytatják a küzdelmeket. A csapat kerete radikális átalakuláson mehet keresztül, aminek egy ismert név is oszlopos tagja lehet.

Nem igazán kell bemutatni a magyar futballszurkolóknak Dzsudzsák Balázst, aki bő egy évtizeddel ezelőtt még Európa legnagyobb tehetségének számított a holland PSV-nél. A karrierje végül kalandossá vált, amit az elmúlt tíz év során gyakori klubváltások sora övezett, megjárta Oroszországot, Törökországot és az Egyesült Arab Emírségeket is. Soron kívül Országszerte akadozott a Vodafone és a Digi szolgáltatása is kedden

A legutóbbi csapata az Al-Ain volt, ahol gyakorlatilag már biztosra vehető, hogy nem hosszabbítja meg a szerződését. Dzsudzsák következő klubja kapcsán megy még a találgatás, viszont egyre nagyobb a valószínűsége, hogy hazaköltözik, viszont meglepő módon nem a magyar első osztályban folytatja a küzdelmeket.

https://liner.hu/jurgen-klopp-ismet-megmutatta-milyen-remek-szemelyiseg/

A magyar válogatott csapatkapitányának következő klubja ugyanis a frissen másodosztályba kiesett Debreceni VSC lehet, aminek kapcsán a Ripost egy sportközgazdász közreműködésével saccolta meg, mennyit is kereshet pontosan a klubnál. Úgy vélik, egyáltalán nem az NB II-höz hasonló bért kell elképzelni, hanem annál jelentősen magasabbat.

Szabados Gábor meglátása szerint attól függetlenül, hogy kiestek az első osztályból, nem fognak változtatni a béreken, mivel az azonnali visszajutásra készülnek. Ez átlagban havi 2-3 millió forintot jelent, viszont Dzsudzsák esetében jelentősen nagyobb összegről lehet szó, a Loki akár havi 8-10 millió forintot sem sajnálhat a játékos bérére.

Érdekességkép, két éve a Videotonhoz 50 millióért írt volna alá, viszont akkor az üzlet meghiúsult. Az arab ligákban sem volt rossz sorsa a magyar válogatott csapatkapitányának, ugyanis havi 100 millió forintnak megfelelő összegeket keresett, amit nemrég csökkentettek 60 millió forintra.

https://liner.hu/szoboszlai-dominik-alairt-az-ac-milanhoz/

Nagy Márton az üzemanyagár-csökkenésről: megértette mindenki, mit szeretne a kormány

A nemzetgazdasági miniszter szerint nagyon közel vagyunk ahhoz, hogy az üzemanyagárak visszakerüljenek a referenciaszinthez. Egyúttal megfontolandónak tartja, hogy a régiós átlagár helyett csak a szomszédos országokat vegyék alapul.