Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,930 $

Szente Gréti fenékformája egyenesen klasszis, főleg ebben a pózban

Úgy tűnik, hogy az Exatlon Hungary kétszeres győztesének továbbra sincs gondja a hajlékonyságával.

...svg content...Fotó: Instagram/Szente Gréti
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Szente Gréti élete nagyon rövid idő alatt változott meg, gyakorlatilag egyik pillanatról a másikra, ami erős hatással lehet a jövőre. Egyrészt rengeteg pénzt sikerült nyernie 1 év leforgása alatt, másrészt nagyon sok követője lett az Instagramon.

Mint tudjuk, ilyen magas számokból már szép kis összegeket lehet kihozni, ha ügyes és népszerű az ember. Gréti pedig nemcsak ügyes és népszerű, hanem nagyon fiatal is, így igen korán futott be. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Gyakorlatilag minden az ő neve mellett szól, már az Exatlon Hungary harmadik évadának ideje alatt is kellően meggyőző volt. Sokági Buzás Dórit tartották a nagy esélyesnek, ám Gréti, akivel eleinte jóban volt a favorit, szinte esélyt sem adott a csapattársának.

Shane Tusup Szabó Zsófinak üzent?

Nem lehetett kérdés, hogy vissza fog térni, és ismét nekifut a 15 milliós fődíj megszerzésének. Olyannyira jól sikerült számára az All Star évad, hogy azt is behúzta, így minden eddiginél boldogabban térhetett haza.

Ez a két összeg már igen erős alapot jelenthet arra, hogy akár egy saját lakást vásároljon, ami manapság még nagyobb kincs a hatalmas lakásárak miatt, nem beszélve arról, hogy adott esetben talán hitelt sem kell felvennie.

Lapozó: 1 2

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.