Dollár
382,74 Ft
Euró
392,32 Ft
Font
463,75 Ft
Bitcoin
24,853 $

Shane Tusup Szabó Zsófinak üzent?

Fotó: RTL Magyarország
not image

Takács Petra

2022. május 25. - 17:11

Több mint valószínű, hogy ez a dal nem véletlenül lett befotózva a lejátszási listán, amit épp a szerelmes Shane Tusup hallgatott.

Shane Tusup régóta ismert Magyarországon, köszönhetően annak, hogy hatalmas sikereket ért el Hosszú Katinka oldalán. A duójuk sokáig verhetetlen volt, majd a magánéletben is összekapcsolták az életüket.

Soron kívül Eljött a nap, újra jár a 3-as metró a déli szakaszon

Ez egy bizonyos idő után nem működött, sok pletyka keringett akkoriban, majd végül kiderült, hogy véget ért a szerelem. Katinka és Shane elváltak egymástól, de a sors úgy hozta, hogy szinte majdnem egyszerre jártak újra jegyben.

Katinka kezét megérték, aki természetesen igent mondott a párjának, míg Szabó Zsófi Tusup kérdésére felelt igennel. Ráadásul alig pár hónap után jegyezte el Tusup az RTL Klub sztárját, amit sokan furcsállottak.

Novák Katalin és Varga Judit reggeli kávé közben, csinosan (fotóval)

Végül azoknak lett igazuk, akik azt mondták, ennek ellenére sem lesz házasság. Hirtelen, a semmiből jelentették be, hogy felbontották a jegyességüket, azóta pedig nagy a csönd, legalábbis nem nyilatkoztak, mert hírek folyamatosan érkeznek a körülményekről.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.