Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,20 Ft
Euró
390,23 Ft
Font
456,08 Ft
Bitcoin
57,848 $

Ettől a képtől nők millió olvadhatnak el, ahogy Sergio Ramos ráfeszít a testére

A Real Madrid sztárja is képes fokozni a hangulatot, és amikor már azt hinnénk, hogy innen nincs feljebb, a spanyol rátesz egy lapáttal.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

A Real Madrid sztárja is képes fokozni a hangulatot, és amikor már azt hinnénk, hogy innen nincs feljebb, a spanyol rátesz egy lapáttal.

Ezek után kissé meglepő, hogy „csak” 39.5 millió követője van a világ egyik leghíresebb futballistájának az Instagramon. Ez persze költözői túlzás volt, mert ez globális szinten is hatalmas, nemhogy Spanyolországban. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

A 34 éves középhátvéd szereti karban tartani magát, és talán jobban is, mint bármelyik csapattársa. Azzal, hogy Cristiano Ronaldo Olaszországba költözött és a Juventushoz költözött, ahol azonban továbbra sem tudott BL-t nyerni, Sergio Ramos rivális nélkül maradt.

A portugál is híres a kocka hasáról és a nagyon erős fizikumáról. Az aranylabdás azonban más szintet képvisel, de Ramos is egy olyan játékos, akit bármelyik klub szívesen leigazolna, kivéve talán a rivális Barcelonát és az a Atlético de Madridot.

A Sevillában nevelkedett Ramos 2005 óta szolgálja hűen a Real Madridot, ahol sok szép éve volt már. Eddig összesen 69 gólja van a Madridnál, ami elég szép eredmény egy középhátvédtől. A játékos gyakorlatilag már mindent megnyert, amit csak lehetett, kezdve a különböző bajnoki címekkel és a nemzetközi kupákkal.

Sergio azonban még mindig sikerre éhes, jól bizonyítja mindezt a legutóbbi képe is. Az a kockás has valószínűleg a liga egyik leglátványosabb hasfala, de a lábizom is megérne pár szót… A szakállát még mindig nehéz megszoknunk, mintha csak egy vikinggel állnánk szemben.

Ezzel a karakterrel akár Hollywoodba is költözhetne. Könnyedén el tudnánk képzelni egy harcos szerepében. Egy igazán sármos férfi lett az egykori tinibálványból, akiért azonban még mindig nők milliói rajonghatnak.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.