Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,275 $

Ukrán tisztviselő: Merényletet kíséreltek meg Vlagyimir Putyin ellen

Egy magas rangú ukrán tisztviselő értesülései szerint valakik merényletet kíséreltek meg az orosz elnök ellen.

Fotó: MTI/EPA/Pool/Szputnyik/Alekszej Nyikolszkij
Európa

Borbély Fanni

Szerkesztő

Kijlo Budanov, az ukrán védelmi minisztérium fő hírszerzési igazgatóságának vezetője az ukrán Pravdának adott interjújában megosztotta, hogy nem sokkal azután, hogy Oroszország február 24-én lerohanta Ukrajnát, merényletet kíséreltek meg Putyin ellen.

Budanov információi szerint az orosz elnököt Fekete-tenger és a Kaszpi-tenger között fekvő kaukázusi régió képviselői támadták meg, habár eddig nem került elő bizonyíték a megkísérelt merénylet kapcsán. Soron kívül Nem Udvaros Dorottya az egyetlen, aki távozik a Nemzeti Színházból

A Sky News megjegyezte, egyelőre nem tudta függetlenül ellenőrizni Budanov állítását, aki a Pravdának egészen pontosan úgy fogalmazott:

„Volt egy merényletkísérlet Putyin ellen. Állítólag még a Kaukázus képviselői is megtámadták, nem is olyan régen. Ez azonban nem nyilvános információ. Abszolút sikertelen kísérlet volt, de valóban megtörtént. Körülbelül két hónappal ezelőtt. Ismétlem, ez a kísérlet sikertelen volt. Nem volt nyilvánossága ennek az eseménynek, de megtörtént.”

Cristiano Ronaldo megszerezte pályafutása 66. mesterhármasát

Cristiano Ronaldo közel 40 évesen gyűjtötte be pályafutása 66. mesterhármasát, és már 52 gólnál jár a szezonban 52 mérkőzést követően.

A Manchester United edzője lehet Tuchel utódja a Bayern Münchennél

Még akár az is megtörténhet, hogy a Manchester Unitednál küszködő edző veszi át a bajor klub irányítását.

Messi a gólja mellett öt gólpasszt osztott ki, Suarez mesterhármast szerzett

Történelmi ütést mért a NY Red Bullsra az Inter Miami szombaton az MLS aktuális fordulójában, így a csapat tagjai a lehető legjobb hangulatban látogathatnak ki az F1-es Miami Nagydíjra.