18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,059 $

Elon Musk szexbotránya: a milliárdos tagadja az őt ért vádakat

A milliárdos szerint „politikai támadásról” lehet szó, amelynek célja, hogy rossz színben tüntesse fel, illetve megzavarja a Twitter 44 milliárd dolláros akvizícióját.

...svg content...Fotó: Elon Musk, a Tesla amerikai elektromosjármű-gyártó vállalat vezérigazgatója. MTI/AP/Jeff Chiu
Külföld

Koós Alexandra

Szerkesztő

Elon Musk tagadja azokat az állításokat, amelyek szerint hat évvel ezelőtt a SpaceX egyik légiutaskísérőjét szexuálisan zaklatta, a cég pedig 250 ezer dollárt fizetett a hölgynek, hogy rendezze a Muskkal szembeni szexuális visszaélés miatti keresetét.

Az ügy sosem jutott el a bírósághoz, mivel a SpaceX végkielégítési megállapodást kötött a légiutaskísérővel, ez alapján megkapta az említett pénzösszeget, cserébe ígéretet tett arra, hogy nem perel a követelések miatt, illetve nem is beszélhet az állítólagos incidensről. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

A vádak alapján a milliárdos engedély nélkül fogdosta a nőt, majd felfedte előtte a merevedő férfiasságát, valamint felajánlotta neki, hogy erotikus masszázsért cserébe „ajándékot” vásárol neki – számolt be a Business Insider.

Musk a Twitteren azt írta, „ezek az eszement vádak teljesen valótlanok”, mindemellett úgy véli, „politikai támadásról” lehet szó, amelynek az a célja, hogy zavart okozzon a Twitter felvásárlásában, illetve rossz színben tüntesse fel.

Hozzátette, amennyiben hajlamos lenne a szexuális zaklatásra, akkor valószínű, hogy 30 éves pályafutása alatt nem ez lett volna az első eset, amely napvilágra kerül, egy korábbi Twitter-bejegyzésében pedig azt írta, a politikai támadások drámai mértékben fokozódnak majd vele szemben.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.