Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,748 $

Tolvai Reni előtte-utána fotója több mint beszédes

Sokan nem tudják, de Tolvai Reni hat éve egyáltalán nem jár szoláriumba, teljesen mást használ helyette, és most ezt mutatta be magán.

...svg content...Fotó: Instagram/Tolvai Reni
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Tolvai Reni is imád barnának lenni, különösen a nyári időszakban, de az ember télen is igyekszik tartani ezt a színt. Nem könnyű, mert Magyarországon a tél valóban telet jelent, ellentétben például a trópusi országokkal.

Reni azonban így megoldja a dolgot, és sokan másokkal ellentétben nem szoliárummal. Évek óta még csak egy percet sem volt szoláriumban, mástól barna a bőre, amiről őszintén beszélt a posztjában. Soron kívül Orbán Viktor hétvégén is munkában van, Csehországba utazott

„Sziasztok. Sokan tudjátok rólam hogy imádok barna lenni, valahogy minden jobban mutat egy napcsókolta bőrön és a kedvem is jobb ha van egy kis színem.” – írta bejegyzése első felében a híres énekesnő.

Hajdú Péter élő adásban olvasta fel Berki Krisztián üzenetét a túlvilágról, aki Kiss Kató szerint vissza szeretne jönni

„Viszont nálam fehérebb nő szerintem elég kevés van. Nem szoláriumozom 6 éve egyáltalán és napra is csak 50spf-el megyek ki, ezzel vigyázva a bőröm egészségére. Ezért ónbarnítókat használok, méghozzá a hab állagúakat, amiket kesztyűvel kell felvinni.”

Lapozó: 1 2

Deutsch Tamás szerint a Tisza Párt az új DK, Magyar pedig Péter a következő Gyurcsány

Deutsch Tamás azon a véleményen van, hogy a Tisza Párt lett az új DK, és Gyurcsány Ferenc sem tűnt el, mert valójában Magyar Péterré változott.

Drámai végjátékkal nyert az Arsenal, kihasználták a Manchester City botlását

Az Arsenal a vártnál sokkal nehezebb helyzetbe került hazai pályán a Leicester City ellen, akik igencsak feladták a leckét a bajnoki aspiránsnak.

Sztárban Sztár All Stars: Puskás Peti nem érti, ilyen teljesítménnyel miért veszélyzónás

Többek között maga Puskás Peti sem érti, miért van ott rendszeresen a veszélyzónában, noha a teljesítménye alapján nem kellene.