Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
370,77 Ft
Euró
396,25 Ft
Font
469,25 Ft
Bitcoin
61,365 $

Érdekes szexi pózban fotózta magát Tolvai Reni

Tolvai Reni szeret szexi fotókat készíteni magáról, és az évek alatt kitapasztalta, melyek a legelőnyösebbek számára.

...svg content...Fotó: Instagram/Tolvai Reni
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Miközben Tolvai Reni sorra osztja meg magáról a szexi tartalmakat, rövidesen egy újabb közösségi médiás mérföldkőhöz érkezhet. Cikkünk megírásának pillanatában egészen közel jár ehhez a bizonyos mérföldkőhöz.

Történetesen több mint 149 ezer követővel rendelkezik az Instagram oldalán, ami nem kevés, és a 150 ezer egy szép kis jubileum lesz. Később pedig a 200 ezer is elérhető számára, különösen akkor, ha nemzetközi karrierbe kezd, amire még mindig van esély. Soron kívül Varga Barnabás már Magyarországon van

Sokan irigyek Renire, mert sikeres, fiatal, vonzó, rendkívül szexi, és imádják a férfiak. Ez már önmagában egy olyan erős kombináció, ami sokakban kelthet irigységet, és az énekesnő mai napig kap durva támadásokat.

Hajdú Péter élő adásban olvasta fel Berki Krisztián üzenetét a túlvilágról, aki Kiss Kató szerint vissza szeretne jönni

Szerencsére ezek csak a közösségi médián keresztül futnak be hozzá, élőben mindig csak dicsérik, sokan szeretik, és rajonganak érte. A legutóbbi videoklipjében is nagyot ment, brutálisan szexi volt, mint általában.

Lapozó: 1 2

Hivatalos: nem lesz új választás Budapesten, Karácsony Gergely marad a főpolgármester

A Kúria helybenhagyta a Nemzeti Választási Bizottság döntését, amelynek értelmében a következő öt évben is Karácsony Gergely marad Budapest főpolgármestere.