Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,760 $

Ez lesz Novák Katalin első nemzetközi találkozója köztársasági elnökként

Novák Katalin, Magyarország köztársasági elnöke bejelentette, hová látogat el elsőként.

...svg content...Novák Katalin köztársasági elnök (k) és Ruszin-Szendi Romulusz altábornagy, a Magyar Honvédség parancsnoka (j), mielõtt a díszegység felvonja Magyarország lobogóját az államfõ beiktatási díszceremóniáján az Országház elõtt, a Kossuth téren 2022. május 14-én. MTI/Koszticsák Szilárd
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

A köztársasági elnök hivatalos Facebook-oldalán osztotta meg első találkozójának részleteit új pozíciójában: Novák elsőként a lengyel elnökkel, a Szejm elnökével, s a lengyel miniszterelnökkel fog tárgyalni.

„Örülök, hogy holnap találkozom Duda elnökkel, aki 2020-ban a Lengyel Köztársasági Érdemrend parancsnoki keresztjével tüntetett ki. Ígéretemhez híven első nemzetközi utam Varsóba vezet, ahol Andrzej Duda köztársasági elnökkel, Elzbieta Witekkel, a Szejm elnökével és Mateusz Morawiecki miniszterelnökkel tárgyalok.” Soron kívül Magyar Péter mindenhonnan menesztené Orbán Balázst

Szentkirályi bejelentette, a Fidesz nem támogatja Vitézy főpolgármester-helyettes jelölését

Szentkirályi Alexandra tisztázta, semmilyen körülmények között nem támogatják Vitézy Dávid főpolgármester-jelöltését, de nem is javasolnak mást a pozícióra.

Ákosnak feltették a kérdést: Orbán Viktor vagy Magyar Péter? (videó)

A Blikk újságírója megkérdezte Ákost, ki mellé állna be, ha muszáj lenne, Orbán Viktor vagy Magyar Péter, amire gyors és egyértelmű választ adott.