Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,31 Ft
Euró
389,45 Ft
Font
455,23 Ft
Bitcoin
57,017 $

Lebegő tengeri akna tűnt fel Odessza partjainál

A robbanószerkezet a távolsága miatt nem jelent közvetlen veszélyt, de a városi tanács óvatosságra szólítja fel a lakosságot.

Fotó: Pixabay
Európa

Czinder Tímea

Szerkesztő

Titkosszolgálati források szerint Odesszának nem kell tartania egy potenciális partraszállásról, az oroszok ugyanis letettek az előrenyomulástól, de a CNN újabb veszélyről számolt be, amely a lakosságot fenyegeti.

A városi tanács arra hívta fel a civilek figyelmét, hogy az egyik strand mellett egy tengeri aknát találtak; a parttól tíz méterre a vízen lebegő szerkezetet a szakemberek hatástalanítani fogják, de az eset minden bizonnyal nem egyedi, és emlékeztet a part menti vizek használatának veszélyeire. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

A fekete-tengeri kikötőváros vezetése arra kérte a lakosokat, hogy a saját biztonságuk érdekében ne közelítsék meg a strandokat és partokat, ne használjanak vízi járműveket, és ne ússzanak a nyílt vízen. A tanács arra is figyelmeztetett, hogy továbbra is fennáll a rakétacsapások veszélye.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.