Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
362,48 Ft
Euró
389,10 Ft
Font
454,89 Ft
Bitcoin
59,583 $

Rita Ora különleges keblei azonnal magukra vonják a figyelmet (fotók)

A világhírű énekesnő látható módon szeret kihívóan öltözni, de mikor tegye meg, ha nem most, hiszen fiatal, sikeres és boldog.

Fotó: Instagram/Rita Ora
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Sokszor hangsúlyoztuk már, hogy a lehető legkisebb mértékben kell tudomást vennünk a korunkról. Nagyon sokan depressziósak amiatt, hogy túlzottan foglalkoznak a korukkal, és közben elhaladnak mellettük az igazán fontos dolgok.

A korunk nem állandó, másodpercről másodpercre öregszünk, és ez akkor is így lesz, ha nem fogadjuk el. Nyilván csak évről évre látszik igazán a folyamat, de mióta világ a világ, ez így működik, nem máshogy. Soron kívül Verőfényes napsütésre számíthatunk a hétvégén, helyenként záporok is várhatók

Szerencsésebbek is vagyunk, mert egykor az átlagéletkor sokkal alacsonyabb volt, és olyan betegségekben haltak meg tömegével az emberek, amikre manapság még csak nem is gondolnánk. Nem beszélve a szépségipar fejlődéséről, mert minden adott ahhoz, hogy sokkal inkább karban tudjuk tartani magunkat.

Berki Krisztián feltételezett dílere azt állítja, soha nem adott el neki drogot

A stresszes élet az egyik legnagyobb ellenségünk, így ha ezt el tudjuk engedni, és sokkal inkább a harmónia felé vesszük az irányt, akkor sokkal több esélyünk lehet egy igazán és kiegyensúlyozott földi életre.

Lapozó: 1 2

Tarlós István szerint Vitézy Dávid „a mai napig sértődött ember”

Mindemellett „végtelenül tisztességtelennek” tartja a főpolgármester-jelölt kommunikációját.